Victor Sotberg

Youtuber og tidligere NRK-profil Victor Sotberg deltok I Skal vi danse i 2019 og endte den gangen på en tredjeplass. Cengiz Al Victor Sotberg og Nate Kahungu.


Emilie Nereng Instagram Instagram Story Story

I vår ble det klart at Sotberg sluttet i NRK-jobben og gikk over.

. Victor Sotberg tredjeplass 2019. Martine Lunde tredjeplass 2018. I den nye all stars-sesongen av Skal vi danse som har premiere 27.

Victor Sotberg reagerer på gaming-reklame. Victor Sotberg gleder seg til å innta parketten med en mannlig partner denne gangen nemlig proffdanser Phillip Raabe. Sotberg har også deltatt i Maskorama som Dragen.

August danser Raabe med Victor Sotberg 31. Lasse Matberg og proffdanser Gyda Bloch Thorsen. GJEMSEL I BLINDE på NRK.

Lasse Matberg 37 Farmen kjendis-vinner. Martine Lunde og proffdanser Tarjei Svalastog. 2 days agoForan fv.

Rødt lys i en hoppakke-NRK 4ETG. Julia er med deg denne sommer-ettermiddagen og skal lære deg et nytt polsk ord Det blir også Norgesferie-konkurranse og den beste musikken. ER MED I SKAL VI DANSE ALL STARS.

Iselin Guttormsen trakk seg etter brudd i. Ny rolle - Vi må prøve å nå litt lenger i år sier Sotberg om den tidligere tredjeplassen. Hvem er best på FILMEKSPLOSJON.

Klatring med Magnus Midtbø og Victor Sotberg Hvem er best på klatring-NRK 4ETG. Han har i mange år vært å se på NRK som programleder i Flippklipp Melodi Grand Prix og Alle mot 1. Det blir også ny programlederduo når Helene Olafsen som vant sesongen i.

Gammeldags Programlederen mener Sonans gjør gaming og trening til syndebukker for om noen sliter på skolen. Nathan Kahungu og proffdanser Nadya Khamitskaya. Victor skal danse med Philip Raabe.

Synd at Sotberg reagerer svarer. Med Mikkel Silset Hvem kan gå kulest vekk fra en eksplosjon-NRK 4ETG. Espen SolliTV 2 Sotberg ble kjent da han debuterte som programleder for NRKs FlippKlipp I 2019 og han har i tillegg.

Agnete Saba vinner 2014. Men i høst blir Raabe også å se i en helt annen drakt i Robinsonekspedisjonen. Iselin Guttormsen og proffdanser Catalin Mihu.

Espen SolliTV 2 Vi hopper over til de faste spørsmålene. Agnete Saba og proffdanser Jørgen Nilsen. Men mens konkurrentene forbereder og svinger seg på dansestudio i hovedstaden er det et dansepar som glimrer med sitt fravær.

I tillegg var han én av dem som skjulte seg bak et kostyme under Maskorama den gangen som drage. Youtuber og tidligere NRK-profil Victor Sotberg 31 deltok i Skal vi danse i 2019 og endte den gangen på en tredjeplass. Nathan Kahungu annenplass 2020.

Lasse Matberg vant italienske skal vi danse 2019. Best på RØDT LYS i hoppbakke. I tillegg til ny programleder skal store Skal vi danse-navn som Katrine Motholt 48 Victor Sotberg 31 og Aleksander Hetland 39 gjøre comeback på dansegulvet og dansetreningen er allerede godt i gang for alle mann.

Forberedt på romanserykter Nå viser det seg at norske TV-seere også. Victor Sotberg og Phillip Raabe. Matberg vant den italienske versjonen av Skal vi danse Ballando con le stelle i 2019.

Hans dansepartner er Gyda Bloch Thorsen. Det er også blant andre Triana Iglesias Kari Traa Cengiz Al Jørgine Vasstrand og Victor Sotberg. Victor Sotberg og proffdanser Philip Raabe.

Sotberg fikk en tredjeplass i sesongen 2019 bak Aleksander og Jørgine. I år skal han danse sammen med TV-profil og Youtuber Victor Sotberg 31 i samme program. .

Dansepartneren den gangen var Rikke Lund. Hvilken bok har betydd mest for deg. Victor Sotberg kom på tredjeplass da han var med i Skal vi danse i 2019.

Victor Sotberg 31 youtuber.


Pin On Victor Og Chris


Victor Sotberg Victorsotberg Posted On Instagram Mar 8 2021 At 5 20pm Utc Victor Instagram Chris


Santino Mirenna On Instagram Veldig Glad Og Entusiastisk Over Denne Fantastiske Opplevelsen I Skal Vi Danse Jeg Folte Meg V Danser Instagram Fantastisk


Pin On Victor Og Chris


Victor Sotberg On Instagram Name Our Band Bakgrunnsbilder


Pin Pa Altmulig


Victor Sotberg On Instagram Grattis Med Dagen Kompis Retrospill Instagram


Pin Pa Funny


Pin Page


Victor Sotberg On Instagram Fredags Trooone Victor Instagram Chris


Victor Sotberg On Instagram


Pin On Lgbtpdqas


Pin On Victor Og Chris


Victorkionchris Fanpage On Instagram Er Det En Som Kler Lilla Rosa Og Andre Harfarger Sa Er Det Victorsotberg Fashion Sweaters Sweatshirts


Victor Sotberg On Instagram Forvirra Nar Jeg Sover Sa Lenge At Lyset Har Rukket A Forsvinne Igjen Instagram Har Lys


Victor Sotberg On Instagram Nordsa Instagram


Victor Sotberg On Instagram Utrolig Hyggelig A Bli Nominert Til Arets Tronder Igjen I Ar Stolt Over A Kan Vaere En Talsperson Fra Fi Instagram Kjendiser Vaer


Victor Sotberg On Instagram Nrk Flippklipp 2020 Let S Go Kjendiser


Victor Sotberg On Instagram Meg Som Later Som Om Jeg Skal Pa Festival I Ar Me Pretending That I M Going To A Festival This Year Denim Vest Fashion Victor

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel